Koh Mak: het paradijs in 25 foto’s

Na een maand in Thailand en Laos, ben ik weer geland in ons koude kikkerlandje. Vandaag dus geen live update vanaf een tropisch eiland, maar helaas gewoon vanaf mijn keukentafel met uitzicht op de grauwe achtertuin. Voordat het ‘normale’ leven weer begint, blik ik graag nog even terug op de laatste dagen van mijn reis. Een paar relaxte dagen op het prachtige eiland Koh Mak. Lees en kijk je mee?

Om Koh Mak te omschrijven, heb ik geen honderden woorden nodig. Er is één woord dat volstaat: PARADIJS! Mijn dagen in het paradijs vul ik met relaxen. Ik lees een boek in de hangmat van mijn hutje op het strand, geniet van adembenemende zonsondergangen onder het genot van een Chang biertje, smul van Thaise curry’s met garnalen en droom weg bij de eindeloze turquoise horizon.

Hoewel het niks doen mij prima bevalt, kom ik toch ook nog in actie. Ik geniet van een kort kajaktochtje, wandel over verlaten stranden, snorkel in de kraakheldere zee en huur een fiets om de mooiste plekjes van het eiland te verkennen. Later volgt een uitgebreid verslag over deze fietstocht inclusief leuke tips, maar vandaag alvast een voorproefje. Vijfentwintig foto’s om even bij weg te dromen. Een ode aan Koh Mak!

koh mak thailand koh mak thailandkoh mak eiland thailandkoh mak thais eilandkoh mak thailand - turtle beachthais eiland koh makkoh mak thailand koh mak thailandkoh mak thailandeiland koh mak thailandthailand eiland koh makkoh mak thailand kokosnootkoh mak thailandkoh mak thailand koh mak thailandkoh mak thailand eilandkoh mak thailandkoh mak thailandkoh mak thailandeiland thailand koh makkoh mak thailandkoh mak thailandkoh mak thailandkoh mak thailand zonsondergangkoh mak thailandBen jij weleens op Koh Mak geweest? Wat is jouw favoriete (Thaise) eiland? 

 

12 REACTIES

  1. Mijn definitie van het paradijs is over het algemeen ruige bergen en glacier meren.. MAAR..Dit komt toch echt in de buurt hoor 😉 Ik kan ook onwijs genieten van het strand. Echt schitterende foto’s! Heel fijn om bij weg te dromen, zeker nu de lente maar niet op gang wil komen hier in NL.

    • Haha, grappig dat iedereen zo zijn/haar eigen definitie van het paradijs heeft. Gelukkig maar, want anders zou het op sommige plekken wel erg druk worden 😉 Ik vind ruige bergen en meren ook fantastisch, maar als ik aan het paradijs denk, dan hoort daar voor mij dus echt wel een zee bij. Jaaa, laat die lente (en dus warme temperaturen) maar komen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.