Disclaimer

de WeekendToerist

Copyright

Alle teksten en foto’s op WeekendToerist.nl zijn (tenzij anders vermeld) eigendom van Boon Media (KvK: 64983838). Zonder toestemming mag er geen content van deze website worden overgenomen. Voor het aanschaffen van foto’s kun je mailen naar: anita@weekendtoerist(.)nl

Affiliate links

Op WeekendToerist.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dat betekent dat ik een kleine vergoeding krijg als jij een aankoop of boeking doet via die link. Jij betaalt hier geen extra kosten voor. Met de opbrengsten kan ik de website in de lucht houden en je blijven voorzien van informatie en inspiratie voor de leukste weekendjes weg.

Advertorials

Af en toe plaats ik ook advertorials op WeekendToerist.nl. Dit zijn gesponsorde artikelen die ik in opdracht van een bedrijf of merk schrijf. Ik vermeld in dat geval altijd in het artikel dat het een samenwerking/gesponsorde blog betreft. Ik ga alleen samenwerkingen aan als deze echt bij WeekendToerist passen en ik mijn eerlijke mening kan geven.

Persreizen

Soms word ik uitgenodigd om een bestemming te bezoeken of accommodatie te testen. De kosten worden dan (gedeeltelijk) betaald door de partij die mij uitnodigt. Ik ga alleen op een uitnodiging in als ik mijn eerlijke mening kan geven en vermeld altijd in het artikel dat ik ergens op uitnodiging verbleef.

Aansprakelijkheid

Alle informatie op WeekendToerist.nl wordt met grote zorgvuldigheid uitgezocht en gepubliceerd. Omdat deze informatie aan verandering onderhevig is, kan het gebeuren dat prijzen, openingstijden e.d. na verloop van tijd niet meer volledig of juist zijn. Aan de inhoud van de website kunnen daarom geen rechten worden ontleend en WeekendToerist is niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door het gebruik van de informatie op deze website. Mocht je onjuistheden of fouten op de website tegenkomen, dan stel ik het op prijs als je een e-mail stuurt naar anita@weekendtoerist(.)nl