Over WeekendToerist

Wil je graag nieuwe plekken ontdekken, maar heb je weinig vakantiedagen? Een klein budget? Last van vliegangst of snel heimwee? De WeekendToerist laat je graag zien dat je echt niet de hele wereld over hoeft te vliegen om mooie plekken te ontdekken, of weken lang op reis hoeft om een vakantiegevoel te ervaren. Dat kan ook prima tijdens een kort tripje in Nederland of ergens anders in Europa.

Op WeekendToerist.nl schrijf ik, freelance tekstschrijver en hobbyfotograaf Anita, over de leukste weekendjes weg in binnen- en buitenland. Van een nachtje weg in eigen land tot een lekker lang weekend over de grens, van populaire hotspots tot verborgen parels. Ik deel met veel enthousiasme mijn favoriete plekken en informeer en inspireer met persoonlijke ervaringen, kleurrijke foto’s en handige tips.

Mijn favoriete activiteiten tijdens een weekendje weg: fietsen en wandelen, de lokale keuken proeven, boottochtjes maken, uitkijkpunten beklimmen en over marktjes struinen. Stilzitten is geen optie… behalve als ik lekker eten en drinken voorgeschoteld krijg, want ik geniet graag van het goede leven.

Als ik op pad ga zijn mijn camera en ik altijd onafscheidelijk. Het liefst fotografeer ik kleurrijke gebouwen, streetart, bloemen, zonsondergangen, grillige kustlijnen en bijzondere architectuur. De zee is mijn grote liefde, maar ik ben ook gek op stedentrips en speel graag toerist in eigen land om te laten zien hoe mooi Nederland is.

Anita - de WeekendToerist
Samenwerken

Wil je jouw bestemming, accommodatie of product in the spotlight zetten op WeekendToerist.nl? Goed idee! Ik sta altijd open voor interessante samenwerkingen, mits ze bij mijn blog en doelgroep passen en ik mijn eerlijke mening kan geven. Denk hierbij aan het testen van accommodaties en/of persreizen. Ik publiceer alleen zelfgeschreven teksten en heb geen interesse in gratis advertorials/gastblogs en linkruil. Bij een samenwerking zal ik dit altijd in het artikel vermelden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met me op via: anita@weekendtoerist(.)nl

Daarnaast kun je mij inhuren voor leuke freelance opdrachten als tekstschrijver, reisblogger en/of eindredacteur. Bekijk de website van Boon Media voor mijn portfolio.