Over WeekendToerist

Wil je graag nieuwe plekken ontdekken, maar heb je weinig vakantiedagen? Een klein budget? Last van vliegangst of snel heimwee? De WeekendToerist laat je graag zien dat je echt niet de hele wereld over hoeft te reizen om mooie plekken te ontdekken en een vakantiegevoel te ervaren. Dat kan ook prima tijdens een kort tripje in Nederland of ergens anders in Europa.

Op WeekendToerist.nl schrijf ik, freelance tekstschrijver en hobbyfotograaf Anita, over de leukste weekendjes weg in binnen- en buitenland. Op WeekendToerist.nl vind je inspiratie voor de leukste weekendjes weg in binnen- en buitenland. Van een nachtje weg in Nederland tot een lekker lang weekend over de grens. Van populaire hotspots tot verborgen pareltjes en van stad tot natuur.

De zee is mijn grote liefde, maar ik ben ook gek op stedentrips en fietsen of wandelen in de natuur. Als ik op pad ga zijn mijn camera en ik altijd onafscheidelijk. Wat ik nog meer graag doe tijdens een weekendje weg? De lokale keuken proeven, boottochten maken, uitkijkpunten beklimmen en over marktjes struinen.

Anita - de WeekendToerist

Samenwerken met WeekendToerist

Wil je jouw bestemming, accommodatie of product onder de aandacht brengen op WeekendToerist.nl? Goed idee! Ik sta altijd open voor interessante samenwerkingen, mits ze bij mij en mijn website passen en ik mijn eerlijke mening kan geven. Denk hierbij aan:

  • Persreizen
  • Testen van accommodaties
  • Gesponsorde artikelen
  • Linkplaatsing

Belangrijk om te weten: ik publiceer alleen zelfgeschreven teksten en heb geen interesse in gratis gastblogs en linkruil. Bij een samenwerking zal ik dit altijd onderaan het artikel vermelden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met me op voor meer informatie en/of een actuele mediakit via: anita@weekendtoerist.nl

Freelance opdrachten

Je kunt mij ook inhuren voor leuke opdrachten als freelance tekstschrijver/blogger in de reisbranche. Bekijk de website van Boon Media voor mijn portfolio.