Doei Reisvlinder, hallo WeekendToerist!

WeekendToerist

Vaste lezers zullen vast even met hun ogen geknipperd hebben… WeekendToerist? Wat is er met Reisvlinder gebeurd? Na vijf jaar bloggen vond ik het tijd voor een nieuwe naam en ik leg je graag even kort uit waarom.

Waarom WeekendToerist?

Ik liep al een tijd rond met het idee om de naam van mijn blog te veranderen. Sterker nog, ik heb de domeinnaam WeekendToerist.nl al in 2018 vastgelegd. Toch kwam het er steeds niet van om de naamswijziging door te voeren, maar vandaag is het eindelijk zover!

Waarom ik de naam veranderd heb? Omdat ik steeds vaker ben gaan schrijven over korte tripjes in Nederland (en andere bestemmingen dicht bij huis), vond ik Reisvlinder niet meer helemaal de lading dekken. Daarbij is het een weinig onderscheidende naam, aangezien er tientallen blognamen beginnen met het woord ‘reis’… Tijd voor iets nieuws dus: de WeekendToerist!

De WeekendToerist laat je graag zien dat je echt niet de hele wereld over hoeft te vliegen om mooie plekken te ontdekken en een vakantiegevoel te ervaren. Dat kan ook prima tijdens een micro-avontuur dichter bij huis.

de WeekendToerist

Verandert er verder nog iets?

Helemaal niets. Ik blijf gewoon mijn ervaringen, foto’s en tips delen en je van inspiratie voorzien voor de leukste weekendjes weg: van een nachtje in eigen land tot een lekker lang weekend over de grens.

Wel zal ik je nog vaker laten zien hoe mooi Nederland is en mijn favoriete plekjes in eigen land met je delen. Maar ik blijf ook gewoon schrijven over stedentrips en andere mooie bestemmingen in Europa. De komende periode misschien iets minder, omdat er gezien de huidige situatie weinig behoefte is aan reistips. Toch zal ik af en toe een inspiratieartikel blijven delen. Daarnaast ga ik vooral aan de slag met het updaten van oude artikelen en heel veel puntjes op de i zetten.

Blijf jij de WeekendToerist volgen?

6 REACTIES

    • Dank je! Ik vond het inderdaad heel erg spannend, daarom was ik er al zo lang tegenaan aan het hikken. Heel gek dat Reisvlinder na vijf jaar ineens niet meer bestaat, maar ben wel blij dat ik het gedaan heb. Het geeft ook weer nieuwe motivatie en vind het inderdaad beter bij mijn blog passen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.